Via de lange arm van de WEF komt de Schwab uit de Mao

Avatar
Door Schlaus Kwab

Het was me het weekje wel in Davos tijdens de World Economic Forum Annual Meeting. De WEF bijeenkomst in Davos zit er weer op.  Tot 21 januari waren ze er, op Soros en Thunberg na, allemaal bij. De useless leaders van de Bold New World Order zoals Al Gore, Bill Gates, Klaus Schwab, Koning Charles, en de mindere goden zoals Yuval Noah Harari en andere adepten van de  letterbakbeweging binnen de privéjetset die dankbaar zijn aangehaakt op de lucratieve businessmodellen van politiek correct activisme.  Voor deze Davos-cult, die van over de hele wereld met hun bescheiden privéjets komen invliegen, speelt geld uiteraard geen rol. Wél belangrijk is het om hun imago van importantie te consolideren. Dit houdt vooral in dat zij tussen het netwerken en gezien worden door als klapvee mogen dienen voor de beroeps Carbonfootprintreuzen. Dit jaar ook veel nieuwe afgevaardigden die inmiddels niet meer bij Twitter werken en nu moeten bij schnabbelen op een podium in een safespace simulatie middels therapeutische publiekssessie, waarbij op dezelfde aanmatigende lege toon als de eerste de beste barista muts de duurzame klimaathysterie vrolijk verder wordt gehyped.

 

In een van deze talks, met de werktitel “Sustainabley served”, werd live gebrainstormd over hoe we de connecties tussen voedsel, natuur en gezondheid betaalbaarder, gezonder en duurzaam kunnen maken door de wereld op dieet te zetten. Iets waar we net als in het geval van de mRNA vaccins, ongevraagd tot proefkonijn mogen dienen bij de consumptie van ongekende hoeveelheden insectenmeel dat inmiddels niet meer is weg te denken in ons dagelijks brood en de meeste supermarktproducten die op ons bord belanden. Hoe kankerverwekkend deze eiwitten precies zijn wordt nog onderzocht. Ik vraag me af of in mosterd tegenwoordig ook insectenmeel zit.

Hanneke Faber

Waar waren we? Oh ja, in dit vrolijke gezelschap bevindt zich ook de President Global Nutrition van Unilever, Hanneke Faber. Unilever, de grootindustriële multivervuiler die niet alleen direct met onze voedselketen rotzooit, maar die in dit gesprek over onze wereldwijde ecologische voetafdruk de gigantische gebieden die door hun fabrieken zo erg zijn vervuild dat dat de lokale volksgezondheid direct bedreigt. maar even buiten beschouwing laat. Maar dat terzijde.


Voor iedereen die zich graag comfortabel languit op de bank “pavlovt” binnen de demagogie van de voorgeprogrammeerde status quo, is het altijd fijn dat er programma’s zijn zoals Jinek.  Zo waren in dit programma dinsdagavond jl. de met belastinggeld ingehuurde talkingheads Rudy Bouma en Martin Visser paraat om de democratie (lees: het overheidsnarratief) te verdedigen, zodat u als hardwerkende burger weer lekker kunt doorslapen en uw eigen luxe slavenbestaantje blijf supporteren. Ach, zie je nou wel? Volgens Rudy zijn het allemaal complottheorieën en desinformatie.

Ondertussen blijven al die complotwappies en desinformatieverspreiders, want dat zijn het volgens de Jinek programmering, met een waslijst aan vragen zitten. Een vervelend neveneffect van kritisch denken is dat dito vragen tegenwoordig worden beantwoord met agressie, framing, ridiculisatie en criminalisering. Vragen die we in de gaslightshow Jinek aan de heren Bouma en Visser hebben gemist, maar die overal op de socials en in de vrije pers gewoon te vinden zijn. In de mainstream echter, zijn lastige insectjes die bijtende vragen stellen zo goed als uitgestorven inmiddels. Neem CNBC bijvoorbeeld, die enkel nog maar op basis van u roept wij draaien ‘journalistiek bedrijven’ voor de multimiljardairs, popsterren en de Global klereleaders van WEF & Co. Hiervoor kussen zij de voeten van de macht in de hoop vriendjes met ze te worden. Dat zet toch behoorlijk wat vraagtekens bij hoe Jinek en de hele mainstream journalistiek de macht ter verantwoording kan roepen en de waarheid kan spreken als je zo druk bent het embedded schoothondje van de macht uit te hangen. Wat voor soort journalistiek mag je verwachten die de incestueuze relatie tussen de reguliere media en het World Economic Forum verklaart? Waar zijn de kritische vragen?

Neem nou bijvoorbeeld Albert Bourla, de CEO van Pfizer, die door reporters Avi en Ezra van Rebel News de gelegenheid kreeg om zich namens Pfizer, alle reputatie beschadigende berichten te verklaren en hun kant van het verhaal te belichten. Zijn reactie was doodse stilte en een paniekerige vluchtrespons. Wat moet die gedacht hebben, als ik er niet over lul dan lult niemand er verder over? Twintig miljoen hits op twitter. En een vreselijk voorspelbare ban op Facebook en YouTube wegens desinformatie. Desinformatie? Ik weet niet hoe het stellen van vragen aan de CEO van Pfizer, hoe schandalig je de vraag ook mag vinden, verkeerde informatie kan zijn. De CEO, de man die de leiding heeft over het geplaagde en veelal zelfs gehate concern, was er om zichzelf te verklaren door vragen te beantwoorden.
Hij had die reporters kunnen corrigeren en ze zouden nog steeds het hele interview ongecensureerd hebben uitgezonden. Zo is de vrije pers. Hij had ze kunnen corrigeren en de content zou dan correct geweest zijn volgens de policy van bovengenoemde platforms. Maar even eerlijk, natuurlijk gaat het hier niet om desinformatie. Dit zijn dezelfde platforms die mensen in het begin van de uitrol hebben gecensureerd of gecanceld, die waarschuwden dat de mRNA-vaccins níet effectief waren tegen overdracht. Dat blijkt nu achteraf wel de juiste informatie, maar ze houden voet bij stuk en houden vast aan de bewezen valse informatie die zelfs uit het Pfizer-rapport naar voren is gekomen.
Geen excuus, geen rectificatie, geen aanpassing op de regel door voortschrijdend inzicht. Dat is geïnformeerde kennis, willens en wetens de boel misleiden. Waarom? De redenen kunnen toch enkel kwaadaardig zijn wanneer je vasthoudt aan een leugen met desastreuze gevolgen. Totaal onbetrouwbaar dus. Zoals CNBC, die net als Bourla uiterst onwillig waren om zelf vragen te beantwoorden, maar voor Pfizer en hun CEO maar wat graag de hoer spelen, om een mooie editorial te schieten waarin  de meeste lastige vragen worden vermeden laat staan doorgevraagd. Bourla kan ongestoord liegen maar dat wordt hem ook niet moeilijk gemaakt.  Er wordt teruggekeken naar de hele periode als een geslaagde missie voor het concern in het bestrijden van Covid19 en de kijker het idee krijgt of die zit te wachten op de nieuwe vaccinaties die er alweer aankomen. Met een verbeterde formule om wederom onze kinderen te targeten. Pure marketing waarin met windowdressing de lijkenlucht schaamteloos wordt gemaskeerd. Je gaat je bijna afvragen of zij ‘s-avonds ook nog voor hem gewerkt. Het houd niet op, niet vanzelf. Thank you, have a nice day. [zie link]

Of bijvoorbeeld: FBI director Christopher Wray, waarom is hij spreker tijdens de World Economic Forum bijeenkomst? Om te beginnen is dit feestje sinds dag 1 toch georganiseerd door de CIA? Ik dacht dat hij het druk had met het doorzoeken van Biden’s huizen en kantoorruimtes. Laten we eerlijk zijn, een kopstuk van de uitvoerende macht van een land, die input komt geven aan een denktank, met beslissingsbevoegdheid in 133 kabinetten (regeringen) wereldwijd, wat komt die hier doen? Is die man niet veel te ver buiten zijn district om de plaats delict te kunnen onderzoeken? Of strekt het moeras zich misschien uit tot ver buiten de grenzen van de Verenigde Staten?

Wat uberhaupt te vinden van de acte de presence van gasten op een globalistisch evenement wiens invloed zich normaal beperkt tot een regio of staat binnen een land. Is het penetreren van hoge regeringsfunctionarissen alléén, niet toereikend, zijn nu de lagere overheden aan de beurt? Of is er anders niet voldoende draagvlak voor een Great Reset?

Als het World Economic Forum dat volgens Rudy Bouma, maar ook volgens Mark Rutte (die iets meer dan een jaar terug nog nooit van dit obscure lobbyclubje zou hebben gehoord, althans er geen actieve herinnering aan had) niet meer is dan een praatclubje van influencers binnen de politiek en het bedrijfsleven, hoe kan het dan dat in het Zwitserse Davos de druk op Duitsland verder werd opgevoerd om Leopard Tanks aan Oekraïne te leveren?

Wist u dat Mark Rutte inmiddels ook in de internationale pers verkondigde dat Nederland, na 20 jaar lang onze defensie helemaal te hebben uitgekleed, graag voorop loopt in de oorlog tegen Rusland door als eerste Westerse land F16’s te leveren? Wat wederom bij alle “conspiracy wappies” de vraag oproept: Is die Rutte nou helemaal knettergek geworden?
Waarom wil Mark R. zo graag dat Nederland voorop loopt in de oorlog tegen Rusland? En wat hebben Shell Nederland en Igor Kolomoisky daar mee te maken? Vragen die leiden tot antwoorden, Eva J. Zoals: Is het een idee om, in plaats van meer wapens naar Oekraïne te sturen, we met Rusland gaan onderhandelen over een vreedzame oplossing?

Maar de premier van ons land is geen uitzondering. Het is opvallend dat de macht in de geannexeerde gebieden van het Amerikaanse Rijk der Verenigde Nazi’s enkel is toebedeeld aan de oorlogshitsers die zich voor het karretje laten spannen door de Kingpins van de kleptocratie. Zo was oud Prime minister Tony Blaire die samen met George Bush. (Afstommeling van Vlad de Spietser btw. De rotte appel valt niet ver van de stamboom)  ook ons land onder valse voorwendselen een oorlog met Irak in rommelden. Een die minstens zo vernietigend, maar wel minder proxy was dan de oorlog in Oekraïne. Díe Tony Blaire dus die duidelijk te kennen gaf aan de journalisten die daar waren om te doen wat we van journalisten mogen verwachten, geen antwoord te geven op kritische doch eenvoudige vragen. Zoals het een goede sociopaat en toevallig ook nog arrogante elitaire onsympathieke hufter, betaamt. Geen vragen verder.

Hoe kan het dat, indien de klimaatcrisis zo nijpend en urgent is, de problematiek niet via zoom meetings kan plaatsvinden in plaats van in Davos waar de honderden deelnemers massaal worden ingevlogen met hun privéjets en met een mond vol  (insecten)meel dikke dure steaks naar binnen werken. Hoe komt het dat daar geen insecten op het menu staan? Eenmaal geland op een privé vliegveld zo’n anderhalf uur rijden van het Davos congres, kan je toch niet verwachten dat het schuim de la schuim der Aarde hun kostbare tijd verspilt aan een hoerig eind rijden. Tenslotte hebben we daar supergroene fossielen voor, genaamd helikopters. De laatste 3 kilometer, tussen het helikopterlandingsplatform en het WEF is dan nog wel even afzien voor die klimaatkruisvaarders  in zo’n dikke benzine slurpende WEF shuttle.
Maar hé, je moet toch wat over hebben voor die betere klimaatneutrale wereld?!

Hoe kan het dat Klaus Schwab, de voorzitter en oprichter van het WEF, vol in beeld kan koketteren dat hij regeringen wereldwijd (waaronder die van ons) heeft geïnfiltreerd en tegelijkertijd het dystopische Chinese Social credit model de hemel in prijst terwijl Mark Rutte en alles waarvan we inmiddels weten dat het kartel (een sjieke benaming voor convenant van landverraders)  consequentie-loos kunnen volhouden dat het WEF een onschuldig praatclubje is, terwijl je een term als infiltreren alleen gebruikt als je over een vijandelijke overname praat.

Of zoals Mark Rotte onlangs in een interview met CNN het Amerikaanse publiek het wol over de ogen trok en liet weten extremely positive (of was het positively extreme) te zijn over het Amerikaanse beleid inzake de Rusland/Oekraïne oorlog. Daarin poneerde hij de gevleugelde uitspraak: We can only stop when the war stops (with a succesful outcome for Ukräine) met andere woorden, die zijn nog wel even bezig om deze vernietigende oorlog aan de gang te houden. Ondertussen liggen de prioriteiten van onze regeringsleiders en zelfs de koningin van dit land duidelijk niet hier, maar dáár, in Davos.

Hoe kan het dat dat hoerenlopend geboefte overal waar ze komen hun plasser in moeten steken? Wat hebben die bij voorkeur blonde dames van lichte zeden wat de rest van het plebs niet heeft? Waarom krijgen zij 6 ruggen en moeten wij gewoon zelf betalen om afzichtelijke wormpjes in de mond te stoppen. De laatste keer dat ik een worm at, verloor ik een weddenschap! De kopstukken van deze gepolitiseerde maffia zoals Albert Bourla, de CEO van Pfizer, Bill Gates, de CEO van World Genocide by jab, George Soros, de CEO van Rabiaat Links en Mark Rutte, de CEO van de firma List en Bedrog die op dit besloten theekransje bij elkaar komen onder het voorwendsel dat zij in het algemeen belang een dialoog op gang willen brengen teneinde tot duurzame oplossingen te komen voor de wereldproblematiek vallen direct door de mand als zij een vraag krijgen buiten het gecontroleerde narratief. Dan zwijgen ze ineens in 7 kleuren stront.

Ondertussen viert Yasser Klaverblad groot feest. Artikel 1 van de Grondwet wordt aangepast! Aangepast? Was die grondwet er niet om de rechten van alle mensen te beschermen? Gold die grondwet niet gewoon voor iedereen? Met art.1 nieuwe stijl, geldt dit voortaan alleen nog maar voor discrimineren op grond van het hebben van een handicap of seksuele geaardheid? Of allebei uiteraard. Wat er op neer komt dat pedofielen voortaan gewoon hun gang kunnen gaan en daar mag je dan bij wet niks meer van zeggen. En al helemaal niet als je een boze witte man bent. Wat er op neer komt dat je een rechtsextremistische misogyne pedofoob bent die liefst per direct post abortaal moet worden gecanceld binnen het LBTQR narratief.

Iets wat hier totaal los van staat, of misschien toch niet, is dat het World Economic Forum onlangs pleitte voor de decriminalisering van seks met kinderen, met het argument dat wetten tegen “leeftijdsverschilliefde” in sommige kringen bekend als pedofilie, de mensenrechten schenden. Wellicht een reden om een of ander artikel in de grondwet aan te passen. Volgens Klaus Schwab is de pedofilie pandemie die momenteel de wereld teistert, “natures gift to humanity”. Dat volgens Schwab, pedofilie in zulke grote getale voorkomt is omdat de natuur ingrijpt om de mensheid voor zichzelf te behoeden, omdat pedofielen zich over het algemeen slecht voortplanten daar hun objecten van seksuele voorkeur nog niet geslachtsrijp zijn.  Daar hebben we het dan mensen, de grand finale van het normaliseren van iedere vorm van gender buiten de bestaande biologische variant: Daar komt de Schwab uit de mouw en de kast tegelijk. Is dit de kers op de taart van de 2030 millenniumdoelen van de Global pedoring elite? Is er een correlatie met het Nederlandse Jeugdzorg model?
Hoe zou het met Mark Rutte gaan, nu hij het nieuws moet verwerken dat hij eigenlijk te oud is voor zijn object van seksuele voorkeur, die excentrieke ouwe nazi nazaat met pervy bond villain swag?

Over pedofilie gesproken, volgens getuigen van de aanwezige pers zou Premier Mark Rutte president Joe Biden in Washington hebben bedankt voor zijn hulp aan Oekraïne en Europa en beloofd zijn inzet nog verder te verhogen. De identiteitscrisis bereikt haar piek nadat Marks “Premier van Oekraïne” en “NAVO baas identiteit” met elkaar in conflict raken en hij zich plots actief meent te herinneren dat hij de President is van de Verenigde Staten. Stellig overtuigd zet Murk Ratte de zetel van het Presidentieel bureau met direct in zijn kielzog de voltallige pers die de altijd in de weg staande Eric Mouthaan ruw aan de kant duwden om de primeur vast te leggen dat een onbeduidend opperhoofd van een bananen republiek uit een provincie van de Europa kolonie met de rode telefoon een pizza met extra kaas voor de Big Guy en voor zichzelf een happy meal bestelt. Aan het eind van de bestelling krijgt Putin, enigszins in de war, nog een sneer gaf dat hij de oorlog gaat verliezen. Gelukkig was Joe Biden er om deze verwarde man uit zijn psychose te halen en zich te helpen realiseren dat hij gewoon de stroman premier is van een onbeduidende provincie van de Fourth Reich en niet de President van de VS, want dat was Donald Trump al.
Rutte herpakt zich en belooft dat Nederland zijn Patriot-luchtafweerraketten zal sturen. Het is tenslotte zijn oorlog. Tenminste dat is wat hij eigenlijk bedoelt wanneer hij zegt dat het onze oorlog is vanwege zijn pronouns.  (Onze / We / Grote dikke ikke)  Hoe dan ook, Rutte en Biden hadden het zichtbaar naar hun zin, Joe streek van achterlangs door Marks haar, stak zijn neus erin en inhaleerde diep, zoals gewoonlijk heeft Rutte altijd zijn woordje klaar en reageerde met: “oh c’mon man, who shit my pants”? Mark maakte een diepe indruk op Joe, die sinds lange tijd het gevoel had dat iemand hem begreep. Waarna ze de pers bedankten voor hun komst maar even alleen wilden zijn in de Oval office.

Klopt dit? Is dit allemaal echt gebeurd? Het antwoord is: Nee maar het is wel degelijk gebaseerd op waargebeurde anekdotes in de pers, alleen hier en daar wat geromantiseerd cq aangedikt en niet in die volgorde. Heel mainstream allemaal.

De nieuwste klimaathype heet ESG. Het komt uit de koker van het World Economic Forum. Sri Lanka had een score van 98.1 op de E van ESG. Nu hebben ze voedseltekorten, stroomstoringen en algehele chaos. ESG kan ons MKB, onze economie en zelfs onze democratie verwoesten. Is het een goed idee dat de EU het een onderdeel van de nieuwe industrie-strategie wilt gaan maken!? Is Sri Lanka ons voorland? Kunstmest, stikstof het is maar net waar het hungergames rad van dood en verderf blijft hangen toch?!

WHO is Kaag.Deze uitspraak vertelt je alles wat je moet weten over minister Kaag: “Deze vreselijke crisis van menselijk lijden biedt ons een uitgelezen kans om onze plannen extra snel erdoorheen te drukken”. “ONZE plannen”= Het is tegen het retorische aan maar zou het kunnen dat het hier gaat om de plannen van Klaus Schwab, het WEF en hun franchiseholder de CCP maar niet de belangen van de Nederlandse burgers!? Minister Kaag komt bovendien ook weer bovendrijven wanneer blijkt dat het WEF niet de enige supranationale particuliere interloper is die ons kabinet heeft gepenetreerd. Ook de WHO zat via het GPMB in dit rariteiten kabinet en wie weet onder welke invloedsferen onze democratie nog meer wordt opgesoepeerd.
Het zou me onderhand niet meer verbazen als la Kaag geld uit de schatkist wegsluist naar verboden, terroristische organisaties om daar aanslagen mee te plegen. Oh wacht…

Larry Fink sloeg met zijn indrukwekkende 0,1 cm grote lul op tafel met de boodschap dat ons gedrag zal moeten veranderen  en desnoods onder dwang en flext met gespierde taal dat ‘Het afdwingen van gewenst gedrag juist is wat wij van Blackrock altijd succesvol hebben gedaan’. Welk gedrag? En welke methodes, Larry? 

George Soros has left the building. Maar helaas, net als Elvis, he’s still alive. How?
Ik probeer maar daar dan iets bij voor te stellen, maar of we het ooit echt zullen weten…


En waar was de Thunberg $pion? Die had urgentere dingen te doen, zoals gearresteerd worden in Bruinkooldorp Lützerath.
Waar ze zo op het eerste oog meer het type klimaatdrammer was van de hands on approach om zich te verzetten tegen het verderfelijke gezag, in tegenstelling tot de hetelucht baronnen, die vooral lullen en vinden dat anderen het moeten opknappen. Oh wacht, waren zij niet het gezag? Dat hier de dienst uitmaakt!? Maar de NOS liet toch echt zien dat ze werd gearresteerd en verwijderd van het terrein. Ja, jullie zullen mij, Schlaus Kwab wel weer een wappie vinden, en denken: How dare you te beweren dat Greta T.  fakenews is, de false flag vaandeldrager van de Verenigde Kleptocraten, die iedereen voor de zoveel duzendste keer bij de neus hebben genomen.
Maar laten we even kijken naar het volgende fragment en laat de originele onbewerkte beelden van de gebeurtenissen even op je inwerken. Nog vragen?

Klaus zegt ook dat de wereld niet langer onder controle zal staan van supermachten als Amerika, maar zal worden geleid door belanghebbenden van het WEF, zoals Bill Gates en Blackrock… definieer supermachten.

Wist je trouwens dat, Klaus Schwab met zijn Great Reset dezelfde aanpak had als Adolf H’s Dritte Reich? Hij targette de transportindustrie en beloofde vervolgens iedereen een Utopisch duizendjarig rijk, indien iedereen hem de macht gaf om dit nieuwe regime te installeren. Hierdoor zou hij de vervuiling van het milieu en de ecocide op dieren en bomen aanpakken, zoals Schwab het voorstelt in zijn nieuwe geboden voor een goed stewardschap van de mensen over deze planeet, en noemt het de Vierde Industriële Revolutie. Een mooie schuilnaam voor het Vierde Rijk. Of denk je na het lezen van bovenstaande dat onze elitaire overlords het goed met ons voor hebben door voor ons een feodaal paradijs te scheppen?
Tenslotte vertoont Klaus Schwab een treffende gelijkenis met Austin Power’s Dr. Evil, gewoon een wetenschapper die uit idealisme is begonnen het bedrijfsleven en de politiek bij elkaar te brengen in een organisatie die op termijn alles overneemt en een regime op kan leggen. Dus daar houdt de vergelijking op want daar is Dr. Schwab natuurlijk helemaal niet mee bezig, die heeft het gewoon goed met de wereld voor. Nicht?

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *