Lid worden

 

De verandering zijn die je wilt zien in de wereld

 

Soulvability is geïnspireerd op dit beroemde citaat van Gandhi

 

Bereid zijn om in je denken uitgedaagd te worden.

De meesten van ons hebben het ‘gevoel’ dat het niet de goede kant op gaat met de wereld van vandaag. We beseffen dat slechts een paar grote bedrijven onze voedselvoorziening, gezondheidszorg, financiële systeem, onderwijs, media – bijna, zo niet, elk gebied van ons leven controleren. Je voelt de omvang van die controle maar voelt je hulpeloos om er iets aan te doen.

Soulvability informeert je over deze uitdagingen die er ondanks de misleiding gewoon zijn – de gevaren van vaccins, GGO’s, chemische stoffen in ons voedsel, water en in de lucht, en een constante aanslag op ons bio-energetisch veld door EMS, en geo engineering. Onrust en geweld nemen wereldwijd toe, terwijl de focus ligt op fictieve gevaren en bangmakerij door de massa media. Er is heel veel gaande, ecologisch, economisch, (geo)politiek en meer. We proberen om de punten van schijnbaar ongerelateerde problemen te verbinden en het grotere plaatje in kaart te brengen.

We doen dit wél vanuit een oogpunt van persoonlijke vrijheid. Want het is niet allemaal kommer en kwel – er zijn ook een heleboel positieve dingen gaande, een buzz, een opwinding, een verzamelpunt van positiviteit – een parallelle samenleving en Soulvability wil ook dáár verslag van doen, en zelfs helpen faciliteren.

Wij publiceren dagelijks artikelen die je kunnen helpen om je leven, je levensverwachting en je cognitieve functies te verbeteren; die verslag doen van alles als natuurlijke behandelingen en remedies op dieet, yoga, spiritualiteit, echt nieuws, zelfvoorzienendheid, biologisch tuinieren, en nog veel, veel meer.

Soulvability is een daad van liefde, en wij geloven dat de enige weg vooruit is om bewust te zijn van wat er werkelijk gaande is in de wereld van vandaag, zodat we allemaal  ‘de verandering kunnen zijn’ die we graag zouden zien en zoveel mogelijk met elkaar de mooie toekomst vieren die voor ons ligt.

Houd er rekening mee dat Soulvability  onafhankelijke nieuws en human interest brengt en dus wel afhankelijk van sponsoring door de goegemeente waar wij voor in de bres springen. Laat ons weten dat we de verbinding die wij met jou zoeken, ook voelt. 
Ben jij onze Soulmate? Wil je ons ondersteunen?  Dan vragen wij je vriendelijk een donatie te doneren via de knop hieronder.

Of beter nog, wordt lid van lid donateur extraordinair.  Je ontvangt dan van ons een zilver of gold membership.  En dat is uiteraard niet zonder consequenties. 

Wat mag onze Soulmate van ons verwachten? 

Om te beginnen krijgen Goldmembers van ons 10% korting op alle aankopen in de webshop en Silvermembers 5% korting op alle webshop producten. En ontvangen jullie maandelijks onze nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van nieuwste ontwikkelingen achter de schermen van onze radio en televisie on demand omroepstichting. Dat staat nu allemaal nog in de kinderschoenen, maar het is onze ambitie een podium te bouwen voor iedereen die niet alleen iets kan, maar ook wat te melden heeft. (Op eigen unieke wijze uiteraard) 
Niet vanuit ego, maar iemand die zich met hart en ziel wilt inzetten voor die mooiere wereld. 

Daar hebben wij prachtige uitgewerkte formats voor, die we een voor een zullen introduceren op Soulvability.tv 
In onze nieuwsbrief houden wij je up to date, en delen we onze try-outs met je. Voor programma’s met publiek, heb je onvoorwaardelijk, gratis toegang. Wel tijdig reserveren uiteraard. En voor onze toekomstige events, zoals festivals, congressen en concerten betaal je voor toegang als gold member maar de helft en als zilver member krijg je 30% korting. 
Tenslotte is er nog het welkom kado.  Wie in september dikke soulmates met ons wordt, dus wie gaat voor goud, die ontvangt van ons de prachtig en rijk geïllustreerde 540 pagina dikke Ebook uitgave van Frank de Boers: Slangdraak


Zodra het boek van de drukpers rolt, is het via Soulvability.tv exclusief te bestellen voor 34, 75 euro.   Leden krijgen 30% KORTING
Via onze contactpagina of de nieuwsbrief kun je je interesse hiervoor aangeven. Dan word je automatisch op de hoogte gebracht zodra de eerste druk uit is. 

Hartelijk dank voor je donatie. Hierdoor maak je het voor ons mogelijk actief te blijven in de vrije journalistiek.

Het Soulvability team