Retour Beleid

Natuurlijk hopen we dat u blij bent met uw aankoop bij SOUL Bazaar. Mocht er toch iets niet helemaal naar uw zin zijn of past iets niet goed? Dan heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren of om te ruilen. In Nederland kunt u de artikelen gratis terugsturen per post. Voor klanten in België zijn er wel kosten verbonden aan het retourneren van een bestelling.

Voor het retourneren van artikelen gelden de volgende voorwaarden:

Retourneren moet binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.
De artikelen moeten onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. Uiteraard mag u kleding of schoenen wel thuis passen, maar zorg ervoor dat u geen labels e.d. verwijdert.
Mocht een besteld artikel kapot gaan en valt dit onder de garantie, dan geldt de termijn van 14 dagen voor retourneren natuurlijk niet.

Nadat wij een artikel retour hebben ontvangen, betalen we binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug. Tijdens actieperiodes kan de verwerkingstijd van retouren in verband met de drukte iets langer zijn.
Wanneer u een volledige bestelling retourneert (dus alle artikelen in uw pakket), ontvangt u ook de verzendkosten van de heenzending terug (dit geldt alleen binnen Nederland).

Manieren voor het retourneren vanuit Nederland:

Per post (vanuit Nederland): U kunt uw bestelling gratis terugsturen via PostNL. Geef op het retourformulier aan welke artikelen u retourneert. Onderaan het formulier treft u een retourlabel met antwoordnummer aan. Dat kunt u uitknippen en over het etiket van de heenzending heen plakken. Daarna geeft u uw pakket af bij een PostNL punt.

Heeft u geen retourformulier? Stuur uw pakket dan onder vermelding van uw ordernummer naar: Soulvability, Plesmanweg 12. 7602 PE Almelo

Retourneren vanuit België:

Per post: klanten in België kunnen een bestelling per post retour zenden naar het volgende adres in Nederland: Plesmanweg 12. 7602 PE Almelo of vraag een retourformulier aan.