Over ons

SOUL Bazaar is een onderdeel van Soulvability.tv. 

Soulvability is geïnspireerd op dit beroemde citaat van Gandhi:

DE VERANDERING ZIJN DIE JE WILT ZIEN IN DE WERELD

Bereid zijn om in je denken uitgedaagd te worden.

De meesten van ons hebben het ‘gevoel’ dat het niet de goede kant op gaat met de wereld van vandaag. We beseffen dat slechts een paar grote bedrijven onze voedselvoorziening, gezondheidszorg, financiële systeem, onderwijs, media – bijna, zo niet, elk gebied van ons leven controleren. Je voelt de omvang van die controle maar voelt je hulpeloos om er iets aan te doen.

Soulvability informeert je over deze uitdagingen die er ondanks de misleiding gewoon zijn – de gevaren van vaccins, GGO’s, chemische stoffen in ons voedsel, water en in de lucht, en een constante aanslag op ons bio-energetisch veld door EMS, en geo engineering. Onrust en geweld nemen wereldwijd toe, terwijl de focus ligt op fictieve gevaren en bangmakerij door de massa media. Er is heel veel gaande, ecologisch, economisch, (geo)politiek en meer. We proberen om de punten van schijnbaar ongerelateerde problemen te verbinden en het grotere plaatje in kaart te brengen.

We doen dit wél vanuit een oogpunt van persoonlijke vrijheid. Want het is niet allemaal kommer en kwel – er zijn ook een heleboel positieve dingen gaande, een buzz, een opwinding, een verzamelpunt van positiviteit – een parallelle samenleving en Soulvability wil ook dáár verslag van doen, en zelfs helpen faciliteren.

Wij publiceren dagelijks artikelen die je kunnen helpen om je leven, je levensverwachting en je cognitieve functies te verbeteren; die verslag doen van alles als natuurlijke behandelingen en remedies op dieet, yoga, spiritualiteit, echt nieuws, zelfvoorzienendheid, biologisch tuinieren, en nog veel, veel meer.

Soulvability is een daad van liefde, en wij geloven dat de enige weg vooruit is om bewust te zijn van wat er werkelijk gaande is in de wereld van vandaag, zodat we allemaal  ‘de verandering kunnen zijn’ die we graag zouden zien en zoveel mogelijk met elkaar de mooie toekomst vieren die voor ons ligt.

Het Soulvability team