Global walk out! Zondag 4 september. De mars van de menselijke verbinding

Op 4 september om 21.00 uur, lopen wij hand in hand, weg uit een globalistische samenleving die ons tot slaaf wil maken.
Velen van ons, waaronder ikzelf, hebben zich onbewust geschikt naar een globalistische wereldorde door het accepteren van de gemakken die ons via smart technologie werden geboden.

Sociale communicatie, internetbankieren het maakte ons al vrij snel compleet ervan afhankelijk. Wanneer we strategisch tegengas willen bieden tegen het globalisme, hebben we het goede voorbeeld te geven door onszelf langzaam te ontketenen. Wij hebben meer macht en meer kracht dan je denkt. We zijn met velen… we hoeven ons alleen nog maar te verenigen.

Doe daarom mee met de Global Walkout en samen gaan we voorwaarts naar een nieuwe en betere manier van leven. Verenigd. stap voor stap, zullen we er geleidelijk naar streven om de verbindingen te verbreken met de agenda van de globalisten. Wanneer je meedoet met de Global Walkout familie, loop je samen met duizenden dan wel miljoenen vrijheidslievenden over de hele wereld.
We zullen elkaar inspireren om ons droomleven en een algehele betere manier van leven te bereiken. In persoonlijke soevereiniteit, vrede, geluk en bovenal: Vrijheid!

Wat de globalisten dan ook nog zullen proberen te doen, het zal geen effect meer op ons hebben omdat we stoppen met meedoen. We ontdoen ons van onze ketenen van de Great Reset en alle andere globalistische krankzinnigheid om er voor te zorgen dat we vrij zijn als collectief zonder het individu uit het oog te verliezen. Dit doen we voor onszelf en voor onze toekomstige generaties.

De eerste van de vele stappen die we die we samen gaan zetten, worden bekend gemaakt op zondag 4 september om 21.00 u Nederlandse Tijd. En daarna elke week om dezelfde tijd en zo verder. Kun jij ook al niet wachten om samen een wereld te creëren waarin we ons vrij kunnen bewegen, vrij kunnen spreken, denken, aanbidden , zingen, dansen, ademen en onze eigen keuzes kunnen maken…we bouwen deze nieuwe wereld samen, op onze eigen voorwaarden, nu…stap voor stap…samen opstaan voor onze vrijheid.

vrijheidenwaarheid_20220903_165049_0.mp4

Global Walkout. Doe mee. Zondag 4 september.

Ook in Nederland zal zondag de deelname aan dit wereldwijde initiatief starten als “de mars van de menselijke verbinding” op de Dam in Amsterdam. 12.00 u begint het voorprogramma en om 13.00 u start de mars.

Kom in opstand! Walkout for Freedom. Reìgnite Democracy:

Deel 1

Deel 2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *